Osoba s prstenem (třeba)
Anotace: Ne moc báseň, spíše zase dojmy...
Jemné pohlazení smyslů samou svou přítomností,
úsměv krásné Siháji pouště,
zvláštní vznešenost skrytá většině lidí,
Obsidián,
rozdělující se v tisíce tenoulinkých vláken,
proplétající se v nepostřehnutelných vlajících vzorech,
temně modrá obloha nesoucí hlas Tinúviel,
rozechvívající srdce mé svým hlasem,
a jeden malý, ztracený prsten.
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Anita Buchtová, fidgetypoet, Morgaine
Komentáře (1)
Komentujících (1)