To nic, miláčku..
Anotace: Kdy stačí jen mít rád??
Maminko
co to dělá tatínek?
proč rozpouští
ten cukr
nad svíčkou?
To nic, miláčku
pojď
půjdeme si hrát..
Maminko
co je to s tatínkem?
proč si hraje
na letadlo
a vůbec
mě neslyší?
To nic, miláčku
pojď
půjdeme si malovat..
Maminko
co je to s tatínkem?
proč se klepe
a křičí na mě?
on mě nemá rád?
To nic, miláčku
pojď
půjdeme..
Komentáře (3)
Komentujících (3)