Staré divadlo
Ve starém divadle,
spolu tančíme,
neznáme se,
dnes jsme se poprvé,
uviděli na parketě,
pohlédly očima nevině,
ty osudy naše,
spletli se v kořenech,
kde sudičky motají,
naše životy…
co stane se v budoucnosti,
rozum často se nám zblázní,
srdce řídit lidé nedokáží,
když láska člověka sejme,
Amorovým šípem do hrudi,
kde srdce se rozzáří,
jak v bouřích rozbouřený.
Komentáře (3)
Komentujících (3)