Někdo by řekl jednoduché a strohé, já dávám 100%, protože pro mne je to upřímné, od srdíčka ... aj v jednoduchosti je krása, stačí třeba jen slovíčko a má velikou moc.
16.09.2007 21:17:00 | NikitaNikaT.
Musím ji brát tak, jak chci já, ne jak byla (nejspíš) psána..jinak mi to nejde..
je krásná..
12.09.2007 20:36:00 | Lucijena