Múza s červenými rty
Anotace: když je vám nejhůř, nejvíce vám pomůže zjištění či jistota, že máte někoho, kdo vás podrží nad vodou...nebo alespoň na hladině...
ticho zní,
rezonancí,
jak splašené,
stádo koní,
jen hlásek slabý,
co se modlí,
k měsíci,
na hvězdné stříbři,
provázek strachu,
z copánků vrahů,
vysílá k němu,
zahalenému v nachu,
a vlci vyjí,
to ticho silí,
to ticho před bouří,
v mém srdci sídlí,
jen múza z mlhy,
chytla mé tělo,
vtiskla mi pusu,
a zmizela v šero,
...a znovu ticho,
v bledé tváři měsíce,
ale hřeje mě rudý,
obtisk rtů na líce...
Komentáře (1)
Komentujících (1)