Rty Tvé jsou křídla motýlí!
Anotace: Asi jsem se zas zbláznil touhou!
Rty Tvé jsou křídla motýlí,
pár racků nad vodou,
srdce mé touhou zešílí,
v očích čtu výzvu Tvou!
Mé srdce rozbuší se hned,
jen s Tebou chtěl bych být,
líbat Tvé sladké rtíky teď,
a zase chvilku žít!
Démanty něžných očí Tvých
na duhy pozadí
vábí mne, abych spáchal hřích,
odal se bláznovství
té sladké touhy bez hranic,
a vstříc Ti slastně šel,
pak nebylo by víc už nic
nad symfonii těl
v jednom vášnivém splynutí
a nad tím vůně Tvá,
co dráždí mne k proniknutí
až tam, kde jeskyňka
chrání Tvé sladké tajemství,
kde kouzelný je bod,
co úplně Tě rozvášní,
když přijdu právě vhod!
Přečteno 870x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
Komentáře (5)
Komentujících (5)