Zima mno také třese, ne globál to také není. Dneska tu u nás trošku svítí, a tak posílám několik hřejivých paprsků, aspoň trošku na zahřátí.
Roboti hlási TBL - takže vzít si tabletu lásky :o)
16.09.2007 11:11:00 | NikitaNikaT.
Z tohoto dílka je to zklamání opravdu cítit...
15.09.2007 19:43:00 | Chancer