Na rozestlané posteli
Na rozestlané posteli
poslední stopy něhy
dopisy lásce napsané
písmena psaná těly
na rozestlané posteli
otisk mé touhy stůně
beze slov psané příběhy
v závanu jemné vůně
na rozestlané posteli
má kniho rozepsaná
jsme stále spolu
nebo jsi zase sama
na rozestlané posteli
láska nám touhou píše
sténáme nejen potichu
skládáme báseň tiše
Přečteno 460x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, Myrja, Hesiona-Essylt
Komentáře (4)
Komentujících (4)