Roztaji
Anotace: Ve vločkách něhy roztaji...
Široké kapky pleskají
o boky kostelních věží.
Stěží jde tě nemilovat
prosvítáš-li deštěm.
On tě svlékl do šatů
promáčeného křivkoví
ladného až na kost.
Vrůstám v nekonečnost
oblých ňader tvých.
Vdýchávám tě po hmatu,
bělostnou kůži ještě
ruměncem růží pomalovat.
Z okvětí prstů nasněžíš,
ve vločkách něhy roztaji.
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: Rolnička, Dota Slunská, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)