Anotace: Pravá láska je jen jedna. Ostatní už je kompromis...
Sbírka: Tvoření jednoho stvoření
Kdo neprožil, nepochopí a ne každej kdo chápe by to takhle hezky sepsal.
Je to hezké, přestože smutné, život ale smutnej je.
Držím ti palce, Honza.
28.11.2007 21:29:00 | Dračičák