...o touze ....

...o touze ....

Anotace: ...padal sníh....

.....
Až v zimě mrazem prokřehnu
k tobě se přivinu,
jak malé batole řeknu si mlčky o pohlazení
a ty mi odpovíš:
"Neboj se milá, to nic není,
jen vločky sněhu tě popletly.
Neboj se milá, to nic není
dokud se propadáš ze snů k probuzení.
Neboj se milá,
ještě mi zbývá síla abych tě obejmul."
Autor Hančí, 03.09.2004
Přečteno 1017x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí