Nostalgie
Koukám se na jednu starou fotku a je to tak dávno,
koukám se na tvůj smích a zase dopadám na dno.
Křečovitě se směju a nostalgii propadám,
udržet slzy opět nezvládám.
Tvý hnědý oči znovu mou duši ničí,
bolest jak plevel v srdci mi klíčí.
Ráno se probudím plná odhodlání a síly,
a večer budu mít zas tuhle nostalgickou chvíli…
Komentáře (0)