tohle si sebrat nenechej... prádla a nesnězených obědů je na světě spousta... lidí, co se dokážou radovat z hovadinek moc málo...;)
03.12.2007 21:17:00 | Trdlo
co nás vtáhne do života,
poblouznění - také mam,
hezká slova - i slepota,
v té pasti zůstává pak člověk sám.
Nezoufejme ale z toho,
berme život v radosti,
smějme se a užívejme,
za hlavu hoďme starosti.
Ahojky Bobi
28.09.2007 10:49:00 | bobi bobie