zklamání
Anotace: Tuto básničku jsem vlastně nesložila já,složilo jí moje zraněné srdíčko
Věřila jsem Ti,
ale přec jsi lhal.
Věřila jsem Ti
a přec jsi mě oklamal.
Proč jen pravdu nechceš mi říct,
že kvůli jiné nemohu Tě mít?!?
I když pravda by bolestivá byla,
snáze než lež bych ji odpustila.
Miluji Tě,i když vím,že je to marné
a věř,že zapomínat nebude snadné!
Komentáře (1)
Komentujících (1)