Anotace: Jsem šťastná, že jsi!
nejsem princ, co mezi řádky
vstoupit chtěl by do pohádky,
anděl nejsem, hudby znalý
v čase pojem ne dokonalý
básník, co slova váží mělce
na dlani když nosí cit,
jsem jak obraz od umělce
měsíční co zasáh svit
:o)
Jiří senior
15.09.2007 07:09:00 | j.c.