Ráda se
Ráda se točím v rytmu
tvého hlasu
v sambě propojení
tik tak tik tak jen tak
... spolykané hodinky
Bez vypůjčených knih
a naivních záminek
nemusíme nic
jen hledět do blízkosti
... papírové loďky
Ráda se maluju
do tvých obrazů
v galerii touhy
visíme si na zdech
... živé duše
Přečteno 574x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta.., Jana M.
Komentáře (9)
Komentujících (9)