Tam kde je láska
Anotace: Po dlouhé době přichází zase změna.....:-)
Tam kde začíná láska rozum se ztrácí
V těch místech hledáme svou inspiraci
Tak jako Adam miloval Evu
To kvůli ní spáchal hřích
Tak taky život zamražen v ledu
Zůstane navždy a jen živ
Tak jako slavík píseň z lásky pěje
(On nikdy nezmrzne!)
Plamen u srdce ho vždy zahřeje
Naděje i víra s láskou vzrůstá
A ještě že je tomu tak
Život bez lásky je jen poušť pustá
A nebe jen a samý mrak
Láska je křehčí než třeba růže
( Stačí jen tak málo)
A nic už k její záchraně nepomůže
Tam kde se láska ztrácí nic už nezbývá
Zbudou jen noční můry a představa děsivá
Komentáře (6)
Komentujících (5)