2
Anotace: clovek by v sobe nemel mit dlouho zlobu, ale on mi proste neda zapomenout, tak tady mas pridavek-lasko-
Jsi růže mezi trním, co píchá ještě víc,
jsi ten, co ukazuje vždy jen prošitej líc.
Jsi nevykoukatelny stříbro, jsi dokonalej kýč,
peklo se k tobě shýblo, strčím Tě a budeš pryč.
Víš miluju tě kotě, ale nepřijedu, víš,
pujdu se kouknout, co davají v bedně, jojo to spíš.
Jsi vyškrabanej v nebi rudě a den co den hlouběji,
jsi tím, na koho si mají dát pozor, asi Tě nechtějí..
.. tvým hříchem je seznam podtrženy lží, tak se neptej proc...
Komentáře (0)