Nejistoty
Stojíš tu tiše
hledíš mi do očí
v těch můj svět končí.
Kouř z cigaret
halí nás do mlhy
do závoje nejistot.
Zas máš ten výraz
kdy nevím co říct
zavírám oči
a neříkám nic.
Cítím chuť ohně
když tvá duše sálá
spaluje klid
srdce mi drásá
když měsíční krása
roztíná noc...
Komentáře (1)
Komentujících (1)