Srdce
Srdce šťastné je
že pro jiné může bít
své tajemství odkryje
cítí náhle klid
lásku a něhu
chce mu darovat
ve vločce sněhu
však pozor musí dát
ať nerozplyne se mu
Přečteno 432x
Tipy 4
Poslední tipující: NikczaGumitkova, Roger
Komentáře (2)
Komentujících (2)