Láska u moře
Anotace: ....... sněni a touha..
Tam,kde cikády dávají dobrou noc
tam,kde zlo nemá žádnou moc,
zam u moře v modravé dáli,
stáli dva milenci a tiše se smáli.
Jejich srdce láskou hořela,
když přitulili k sobě svá těla,
vedli se v obětí ztichlou pláží,
došli až k útesům,do nichž voda vráží.
Byla to krásná noc,pak ale přišel krutý den,
kdy byl jejich sen do sítí polapen.
přišel den loučení,
co lásku promění v trápení.
Poslední polibek
posledni odjětí
poslední slza prvního dojetí.
A pak už jen sbohem říci,
Už se neuvidíme nikdy víc..........!
Přečteno 870x
Tipy 2
Poslední tipující: HonzaJ
Komentáře (0)