BEZ TEBE

BEZ TEBE

Anotace: Člověku, kterého chovám už rok v srdci a nemohu, ani neumím zapomenout... Kdy zbývají jen vzpomínky a nebo že by i naděje...?!

BEZ TEBE

Tak opět jsem bez Tebe
a Ty někde pryč,
já prostě od nebe,
nemám ten klíč.

Asi začínám žárlit
a nechápu proč,
nemohu se jen tak bavit,
jen se se mnou světe toč.

Už je tomu rok,
co jen Tebe věrně miluji,
ten náhlý skok,
kdy svou lásku Tobě slibuji.

Škoda, že Ti nemohu nic říci,
zapálit naděje svíci,
šeptat Ti krásná slova do ouška,
co by vnímala i Tvá pokožka.

Nemohu mluvit, stačí jen snít,
proč já jen Tebe nemohu mít,
nebo mohu mít a jen o tom nevím,
však co na tom já sama jen změním.

Nedá se nic téměř změnit,
nezbývá než i nadále věřit,
jen nevím, zda-li smím Tebe milovat,
jestli se umíš nade mnou slitovat.

Já jen vím, že Tebe už rok miluji,
lásku svou Ti životem svým slibuji,
bez Tebe já nemohu žít,
bez Tebe já nehodlám nikam už jít…
Autor mercredi.m, 15.09.2007
Přečteno 679x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
líbí

Moc se mi líbí :o)

15.09.2007 19:44:00 | Kattie.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel