Obejmutí
********************************************************
V tu chvíli jsem byla šťastná,
snad nejšťastnější na světě.
Je to má vzpomínka slastná,
ta se nedá vyvážit ve zlatě!
Chceš vědět, co to způsobilo?
Co se stalo pro mě nezapomenutelné?
Jedno obejmutí, jen to jedno jediné to bylo.
V té chvili...
...byly nejen naše těla, ale i duše spojené!
Já to v tu chvíli cítila.
Cítila, že snad mě máš taky rád.
V té sekundě mi malá naděje zasvítila,
že snad jednou...
...jednou nebudeš jen kamarád.
***
Přečteno 641x
Tipy 2
Poslední tipující: Brbla80
Komentáře (2)
Komentujících (2)