Perlička
Anotace: Mám delší absenci, tak hned dvě najednou.
Do vlasů vplétáš mi krásu
Na kůži lepíš vzkazy lásky
Procházíš zahradou mých snů
Prstem kreslíš v mapách mých citů
Listuješ mou knihou touhy
Otvíráš alba mých přání
Oblékáš mne do šatů z doteků
Na ramena pokládáš plášť vášně
Bouráš ploty mých zábran
Obcházíš pravidla mých zásad
Dáváš mi kytice polibků
Recituješ verše svých přání
Dokážeš-li k tomu všemu
Zlomit pouta mého strachu
Neumřeme
Přečteno 1428x
Tipy 2
Poslední tipující: MARKO
Komentáře (0)