Boj
Neštěstí, to chodí ruku
v ruce s láskou,
není slepé i když mu přelepíš
oči páskou.
Můžeme se smát, můžeme se radovat
nalhávat si štěstí, v duchu se litovat.
I když náš neštěstí druhých
bude mnohdy varovat.
Jsme blázni,blázni někteří,
kteří věří v lásku,
štěští, nekonečné opojení,
nádherné okamžiky,
vzrušující probuzení.
Na rozkvetlou louku v raním oparu,
když ruku v ruce spolu jdem.
/já vím, mi to neštěští přemůžem/
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: cevert
Komentáře (3)
Komentujících (3)