Pusa
Jedna pusa je jen vánek,
jak na pouti stojí stánek,
sám a přeci z mnoha.
Já chtěl bych spíše vichřici,
jak moře bouřící,
po níž zůstane duše holá.
A přeci oděná a plná,
na lavičce schoulená,
netřese se zimou.
To jen doznívá vzrušení,
a já mám takové tušení,
že tvojí vinnou.
Přečteno 684x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (5)