Divná láska
Anotace: ...podobnost čistě náhodná ...
Houstne tu černá mlha
a to mě mrzí
co bude tedy
přijde už brzy
závist ta rodná sestra lži
proč chodit daleko
jen prozři
stačí málo
a na ostří nože
usteleš dneska cizí lože
pápěřím
škoda je slov nevyřčených
a bolest hrudí uniká
tak zemřel ten
kdo miloval
a spravedlnost uniká
Přečteno 531x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
Komentáře (12)
Komentujících (11)