Květ
Anotace: Květ je krásný,když o nej pečujem jak si zaslouží.A když na nej zapomínáme uvadne a zkamení....
Skleněné vězení
ze střepů stvořené
trnové brnění
růžemi pletené
s barevným květem
Ta barva je bíla
potom hned červená
jen střepů síla
a trnová ramena
střeží tu květ
Květ co byl prví
co hrál mi barvami
proč rosím ho krví
proč rosím ho slzami
když náhle zkameněl...
Komentáře (0)