Růže (Omluva)
Anotace: Takhle to taky může dopadnout, když se kluk jde omluvit holce a ta dělá uraženou…:D
Dones mi 3 růže,
jen na tohle se zmůže?!
Za to co mi udělal,
bude pykat pěkně dál!
Přitom tady brečím,
že nepřijde už s ničím.
Kdyby aspoň zavolal,
a pěkně se omlouval.
Řekni mi pouze,
zda je to stav nouze.
…Přemýšlím…
Tak mi přines plyšáka,
a já na něj hulákám:
Tohle teda nespraví,
žádný zvíře plyšový!!!
Donesli mi jeho parte,
hulákám: Ty ignorante!
Cos to sakra udělal?!
…Pořádně Tě vylekal.
Řekni mi pouze,
zda to bylo z nouze.
…Přemýšlím…
Komentáře (2)
Komentujících (2)