V padajícím listí
Spokojeně ležíš
na mém
nahém bříšku
a kolem sněží
ze stromů listí
jak v otevřené knize
můžu v Tobě
čísti
(Možná..
jen se nezavírej..)
V kabátě sešitém
z útržků
naděje
skládáš si
do sebe
prokleté sny
a šeptáš
že nic
se neděje
o mně
se bát nemusíš
(jen tiše
padám dolů)
Pojď
a oslaď mě
pár lžičkami
medu
a pak
každou středu
rozepni prsty
a napoj
horkou kostkou
z ledu
(ty sladké touhy)
A možná
Ti to srdce otevřu..
Komentáře (2)
Komentujících (2)