Tažní ptáci
Anotace: Taková blbost.Když někoho máte rádi a cítíte, že mu svou láskou berete volnost, možná je lepší nechat ho jít.
Koukni se z okna,
vidíš krásu mraků?
Neříkej znova,
že chtěla bys být,
v hejně tažných ptáků,
sedících na majáku.
Koukni se!
Vidíš krásu stromů?
Neříkej,
že nevrátíš se domů.
Koukám z okna,
vidím tvoje oči,
říkáš, ať je neopouštím.
Pustil jsem tě do světa,
ale zpátky nikdo nelétá.
Nedržel jsem tvojí ruku,
vzpomeň na mě za pár roků ;)
Přečteno 457x
Tipy 1
Poslední tipující: Lady Carmila
Komentáře (1)
Komentujících (1)