mlsné jazýčky
Nádherné oči Tvé,
v duši mé se zrcadlí,
když slunko ke spánku
se ukládá,
a Tvoje dlaně v mojich
tiše bdí,
hlava Tvá se v klín můj
ukládá,
přeněžná slova,
ještě nevyřčená,
na špičkách
mlsných jazýčků,
zůstáváš tiše
přitulená,
když hladívám Tě
něžně na líčku,
polapen ústy
lačnícími znova,
Tvé lůno žhavé
k hrátkám zve,
marnivě znějí nyní
všechna slova,
když láska Tvoje
snídá chtivě
bytí mé ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)