/ útržky /
Důvěru v dlaně mé vlož
a nech se vést..
Jsme jedním tělem
/jednou duší/
zvony našich srdcí stejně znějí..
Tak pojď..
.
Usměj se
na té naší cestě..
Ten ďolíček na levé tváři
Ti tak sluší..
Koutky lehce zdviháš
a oči přivíráš až tam,
kde řasy hladí tvá líce
až tam ke vzpomínkám..
/na minulost/
.
Svým pohledem jsi mě okouzlila
víno nešikovně rozlila
a já nesměle
dotkl se tvé nohy pod stolem..
Sním abych žil
/už nejsi mou představou/
Toho rána
jsem se po tvém boku probudil..
A až do dnešního dne
v dlaních
mi tluče srdce tvé..
.
Miluji, když ladně se vlníš za tónů jazzu
zavěsíš se mi kolem krku
/něžně zpíváš/
Miluji, jak pomalu se každé ráno do koupelny couráš
a tak ospale koukáš..
Štěstím záříž ze začátku podzimu
stromy paletou barev hýří
ty tak ráda ty spadané listy rukama výříš
a po mně je nevině házíš..
To jsou útržky
krásných chvilek s Tebou prožitých,
snad jen chybí mi
.
**vzpomínky na budoucnost**
Přečteno 513x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
Komentáře (2)
Komentujících (2)