zbytek žáru
bývá k stáru
pro úsměšek krásných líc
dovádivých vlasatic,
co se dělo? nemám páru,
rtěnkou na zeď dělám čáru
****
Jiří senior
23.09.2007 21:49:00 | j.c.
Nedivím se, že ses splet,
píšeš, že je Ti sto let...hi
Příště však té vlasatici
víc rozcuchej její kštici,
ať na Tebe více září,
vykouzlí Ti úsměv v tváři...
což prospěje Tvému stáří...
je podzim, už máme září...
18.09.2007 11:06:00 | zzlatý