Anotace: Bohužel,měl jsem to udělat dávno,ona je šťastnější.. Ale, já v jejím srdci nejsem.... Asi to tak má být,přesto jsem rád, že je...
Moc krasne vyznani, myslim ze jsi udelal vse co jsi mohl, vic ani nejde dat... nesmutni,nech vsemu cas... i kdyz vim jak to boli... hladim TZe.
19.09.2007 23:07:00 | carodejka
Lásku jsi ukázal, když dal jsi ji volnost za láskou jít. Ty krásné společné okamžiky Ti zůstanou a srdce na dlani jiné nabídni. Někde určitě je a třeba čeká právě na Tvou lásku...
19.09.2007 20:55:00 | Lorraine
..smekám...
...a hlavně pro to rozhodnutí...které otevírá novou cestu...já vím,že je to k nežití,ale moc ti držím pěsti...
abys na tu Pravou nečekal dlouho.../já čekala strašně dlouho,ale stálo to zato/
19.09.2007 19:28:00 | Žqáry
Tak tohle mě tahá za srdce, protože jsem to zažil a bohužel asi zažívám znova, jenže naštěstí mám ještě naději a navíc nemám odvahu říct sbohem, a tak čekám…
18.09.2007 23:07:00 | Ashitaka