Díky za názor.Jak jsem koupil,tak prodávám:)Máš částečně pravdu, ono to mělo být vyznání a hned k tomu odpověď k zamyšlení bez zbytečných diakritických znamének.Že ti to nezní jako báseň, my nezbývá nic jiného, než s tebou nesouhlasit,protože je to přece vyznání :)Láska - ta poezie pro hlupáky - nebo ne :)
18.09.2007 15:23:00 | barak 2
Zajímavé myšlenky, líbilo by se mi to ale spíš v sekci úvahy. Shoda v koncovkách je zajímavá, ale každý verš se mi zdá jakoby samostatné, dohromady mi to nezní jako báseň.
18.09.2007 11:29:00 | Manik