Já zůstávám
Chybí mi tvá objetí
tvůj pohled do prázdna,
mé srdce krvácí
duše bolí za nás dva.
Vzpomínám na pocit
šťastného trápení,
protéká mezi prsty
a ústa oněmí.
S posledním dotykem
mizíš do neznáma,
já zůstávám
v ruce klíč
od tmy v duších za náma.
Komentáře (1)
Komentujících (1)