Nesmysl
Anotace: trochu jsem si hrála se slovíčky
Láska je sladká jak citron,
a kyselá jak cukr.
Láska je hranatá jak balon,
a kulatá jak kvádr.
Láska je zdravá jak chorý,
a nemocná jak zdravý.
Jak je to tedy s láskou?
Je, a nebo není?
Komentáře (1)
Komentujících (1)