Ukončení
Anotace: ukončení lásky....
Zkončilo to dřív než musí,
já Tě poznala ani nevím jak....
Chtěla jsem být ta,co to zkusí,
co na to říct?Je mi všelijak....
Bolest v mém srdci je čím dál hlubší,
tos byl ty,kdo se ke mně tak špatně zachoval,
táhni k čertu když nevíš,co se sluší,
jen chci aby se tenhle názor uchoval...
Komentáře (0)