Odváta
Anotace: prostinká říkanta tisíckrát vyprávězná, tato však, rytmem Mého srdce
Kde jsou ty začátky libé
kdy říkal jsi "miluji tě moc"
kde jsou ty pohledy skryté
a tvé něžné "dobrou noc"
kam čas odvál lásku tvojí
zloděj, co se nezeptal.
zda moje láska vedle té tvé stojí...
cos udělal s mými city?
kam písek sype se?
a kde jsou pravdy s těmi mýty...
že láska přežije vše...
Komentáře (1)
Komentujících (1)