Znáš ten pocit..
Anotace: Na rozloučenou někomu, kdo nemůže být skutečný..
Znáš ten pocit,
kdy chceš ale nemůžeš nic udělat?
To jsem cítila,
když se za tebou zaklaply dveře..
Znáš ten pocit,
kdy jsi s osůbkou, která ti dává vše jen svou přítomností?
To cítím,
když jsme spolu..
Znáš ten pocit,
kdy si nejsi jistý ničím a nikým?
To cítím,
když ti začne vybrovat kapsa s tím ohavným strojem..
Znáš ten pocit,
kdy bys určitý okamžik nevyměnil za nic na světě?
To cítím vždy,
když se usměješ..
Děkuju..
Přečteno 647x
Tipy 3
Poslední tipující: Chonglee, C.alwen
Komentáře (2)
Komentujících (2)