Mé perutě
Anotace: kdysi, dlouze, smutně, melancholicky.... dávno, tak strašlivě dávno
na černočerné duze
procházela jsem se
kdysi...
smutně...
dávno....
a k zemi snášel se
bezútěšný popel mých křídel...
dlouze...
melancholicky...
tak dávno...
na nebi rozprostřel
své šedé perutě
pod které schovával
vzpomínky
temné....
vzdálené...
co byly tak dávno...
Komentáře (1)
Komentujících (1)