Chci ti říct
Anotace: Když zjistíte, že už to není jako na začátku
CHCI TI ŘÍCT
Chtěla bych polibek Ti dát
a vyslechnout ta sladká slova,
jak moc mě máš rád
Chtěla bych se Tě rukou dotýkat
a do očí se Ti zadívat
milovat s Tebou se dnem i nocí
Chtěla bych Ti jen slovem říct,
jak moc Tě miluji
Komentáře (3)
Komentujících (3)