Čekání na tmu
Čekáme, až se sešeří
A slunce čelo svraští
S tmou dá si pusu ve dveřích
Noc do zad lehce praští
Lavičky v parcích osiří
Poháry v barech vyschnou
Pár noček mlhu rozvíří
Koleje tiše vzlyknou
Počkáme, až se překryjí
Dva zabloudilé stíny
Jindy než v noci nežijí
Tma stírá pocit viny
Zahoří jako tisíc svic
Propálí tmavé mraky
Jedna noc, dvě či možná víc
Není čas na zázraky
Komentáře (3)
Komentujících (3)