Poslední sbohem
Anotace: Stejně bych chtěla být s tebou:'(
Krůpěje krve
Padají na papír
To mé srdce
Pláče
/Zlomil jsi ho/
S odrazem v zrcadle
Tiše si povídám
Vzpomínky počítám
Má paměť tápe
/Zůstala u tebe/
Dělám si
Zářezy do ruky
Snad láska a bolest
Tak odejdou
/Však jizvy, ty mi zůstanou/
Slíbil jsi budoucnost
Trpí mé srdce
Slíbil jsi upřímnost
Teď trpí mé ruce
/Tak PROČ?/
Stále stejná otázka
Ve vzduchu visí
Teď z očí, ze srdce páska
Konečně spadnout musí
/Já ovážu si s ní krk/
Tak bodám se do srdce
Tak běž už, když mě nechceš znát
Nech mou krev téct
Už nebudu žít dál
/Smrt přichází/
Kdo zabil tu lásku?
Proč’s na frajera si hrál?
Ty prohrál jsi sázku
Ale přesto jsi král
/Já byla šťastná/
Teď jen tupě sedím
Šerpu kol krku stahuju
Cos cítil? Už nevím
Pamatuj, ty zrádce, stejně tě miluju
/Poslední sbohem jsi mi dal/
Komentáře (2)
Komentujících (2)