Od blázna, který tě miluje

Od blázna, který tě miluje

Anotace: *-*-*-*-*-*-*

V mém životě
jsi se vynořila
jako duch.
Stačil jeden pohled....
Dostala jsi mě do kolen.
Srdce se mi rozžhavilo
touhou...
V tvých očí jsem
spatřil odlesk
pochodně věčnosti.
Zářící efekt
tvých očí
se mi vpálil do sítnic.
Tvé vlasy mají barvu
noci, tmavé oblohy,
čerň havranních křídel.
Lícní tváře a milý úsměv
ještě zvýrazňují tvou krásu.
Jsi Afrodita,
bohyně lásky.
Už žádná slova.
Nechci jenom snít,
jako pisálek, který
sní sen o slávě
svých brakových příběhů
chci si tě i vzít...
Pokud si myslíš,
že si dělám legraci,
myslím to stejně vážně
jako když, řeknu, že
obloha je modrá
a tráva zelená a
pravda vítězí
nad lží......

Tvůj nápadník
Autor Tomáš Přidal, 19.09.2007
Přečteno 572x
Tipy 2
Poslední tipující: Isobel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí