Toužím po jemném dotyku,
na ruce mě cosi pálí.
Kopřivy maj záruku,
že pálivě tě hladí.
Kousni mě do krčku,
štípni do prdelky.
Stačí bodlina z kaktusu
než injekci delší délky.
(Vymysli si další verš,
než si najdu jinou terč)
Jehlaspichlas
29.09.2007 14:00:00 | jehlaspichlas
I dotyk sněhové vločky můžev zahřát u srdce stejně jako tvé milé dílko...
19.09.2007 23:25:00 | Dagon.Lestat - My winter storm
je milá, neurazí/potěší, ale...na mě je strašně jednoduchoučká, i ty rýmy...
ale hezky se vyspi, to je důležitější než názor jedné devatenáctky ;o)
19.09.2007 22:47:00 | Paralelní možnosti