Ortel
Anotace: To je vše co ti chci říct...
Západ slunce u mořského pobřeží,
je jak láska, která s námi
ránem poběží.
S Tebou vstávat, s Tebou usínat,
na krásy světa
štěstím se usmívat,
tisknout se k tobě, šeptat slova - lásko chci tě!!
Poskládat střípky krásných okamžiků,
východ slunce, moře a poušť,
měsíc a hvězdy,
když není nám dáno spolu spatřit..
Už vyřkli nám ortel,
nebudem k sobě nikdy patřit..
Proto píšu básně
/pro Tebe /
miluju tě , v srdci zůstaneš mi
navždy..
Vím, že nikdy
nemůžu zapomenout, lásko
/ na Tebe /
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: Martanka
Komentáře (0)