Pomíjivá láska
Máš tvář krásnou,
duši však ďábelskou,
však je pomíjivá,
časem to vše rozplývá,
chlapci jak koně,
nebudou už se rvát o tebe,
mnoho jich padlo,
v soubojích na kordy,
když pro tvojí lásku bojovali,
avšak v hrobech jich mnoho skončilo,
žádného jsi nechtěla,
každý byl jen loutka dřevěná,
zmije jsi,
s andělskou tváří,
škodící mladým bláznům…..
Komentáře (2)
Komentujících (2)