Prozatím
Až opustí
holubi
Markovo náměstí
a utichnou
sirény
panenských střed
vrátím ti pečlivě
všechna tvá souvětí
z límce rtěnku
ze žaludku vřed
až vyblednou
nosy
mimů na Monmartru
a odtančí
Velký Ben
poslední čtvrt
přestanu konečně
s tebou se probouzet
z lopatky vysypu včerejší drť
ale
Prozatím
prozatím nosy jsou opile rudé
holubi v míru modlí se k sirénám
prozatím
pij moji krev
snídej mé maso
smíš
můj Big Ben ještě bije.
Přečteno 454x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Temeraire
Komentáře (2)
Komentujících (2)